Kurv

Fri fragt over 499,-

Blogs

Glade Børn Ombord: Skab Livslange Minder på Havet

Oplev sejlglæde med børn og skab uforglemmelige øjeblikke på havet. Involvér de små i planlægningen, gør dem til en vigtig del af besætningen, og skab engagement med sjove vandsportsaktiviteter som vandski og krabbefiskeri. Sørg for underholdning med en effektiv powerbank, og nyd samtidig havets dybe ro. Lær børnene kunsten at fiske og fordyb dem i det maritime univers. Respektér hvert barns unikke tempo og behov, og skab et trygt miljø, hvor smilende ansigter er målet. Gør din sejltur til en glædesfyldt rejse, hvor familien skaber varige minder og styrker båndene på det åbne hav.

Optimer Din Båds Præstation: En Komplet Guide til Propelvalg

Optimer din båds præstation ved at vælge den rette propel. Fra valget mellem 3 eller 4 blade til nøglen bag diameter og stigning, udforsker vores guide hvert aspekt af propelvalg. Dyk ned i cupping, kavitation og rake/tilt for at undgå fejl. Vores praktiske tips guider dig gennem test og justering, så din båd opnår maksimal ydeevne. Uanset om du søger bedre acceleration, økonomi eller tophastighed, vil denne trin-for-trin vejledning optimere din sejloplevelse.

Lydisolering af Motorrum med VETUS Produkter fra MaritimtUdstyr.dk: En Verden af Stilhed og Sikkerhed

At sejle på åbent vand er en oplevelse af frihed og eventyr, men lyden af motoren kan ofte bryde freden og roen. VETUS, en førende producent af marineudstyr, har skabt en imponerende serie af lydisoleringsprodukter specielt designet til marineapplikationer. Disse produkter, kendt som Sonitech og Prometech, er tilgængelige i forskellige pladetykkelser og har vist sig […]

Levering Til Hoveddør

Gælder alle ordrer

14 Dages Returret

Du kan fortryde

2 Års Reklamationsret

Køb med tryghed

Stort Udvalg

Til de bedste priser